De Week van de Amateurkunsten is de jaarlijkse kunstweek in Vlaanderen en Brussel. Van vrijdag 27 april t.e.m. zondag 6 mei 2018  kon je genieten van de 23ste editie. Met twee miljoen zijn ze, de acteurs, fotografen, dichters, schilders, muzikanten, tekenaars, performers, schrijvers, zangers, filmmakers en dansers die uit passie en goesting kunst beoefenen in hun vrije tijd. Tijdens de Week van de Amateurkunsten tonen ze hun werk aan het brede publiek. 


EDITIE 2018: KUNST BUITEN!

Met het jaarthema leggen we telkens een focus. KUNST BUITEN! gaat over kunst in de publieke ruimte, naar buiten komen met je kunst, je kunst binnenste buiten halen, maar ook over de plaats van kunst binnen onze samenleving. En een artiest kan altijd buiten de lijntjes kleuren...Heel wat organisatoren gingen met het thema aan de slag om bezoekers een extra fijne ervaring te bezorgen. 

Week van de Amateurkunsten, dat was ook het fenomenale Lokale Helden van Poppunt op vrijdag 27 april, het sfeervolle Feest van de Folk van Muziekmozaiëk met openingsfeest in Dranouter, de gloednieuwe Dansketting van Danspunt op zaterdag 28 april (niet toevallig ook Dag van de Dans!), en het zalige grafiekweekend Drukdrukdruk van KUNSTWERKT in het weekend van 5 en 6 mei. Datzelfde weekend palmde Singing Brussels van Koor & Stem de Brusselse BOZAR in.  En de winnaar van Naft voor Woord, de txt-on-stagewedstrijd van Creatief Schrijven, is gekend: Sam Hoeck ging met de eer lopen.

### Tag foto's en video's van je bezoek op Facebook, Instagram & Twitter met #WAK2018 en #KUNSTBUITEN! Voeg zeker ook de mooiste beelden toe en wie weet reposten, regrammen of retweeten wij jouw toffe beelden op een van onze kanalen. 
 

Volg ons op FB @weekvandeamateurkunsten en deel je mooiste ervaringen. Sharing is caring!


centrum voor beeldexpressie creatief schrijven danspunt koor en stem kunstwerkt muziekmozaiek opendoek poppunt vlamo de academies