Deelnemen? 

Deze  Week van de Amateurkunsten-kalender is de enige centrale verzamelplaats voor alle activiteiten die plaatsvinden tijdens de WAK. Er wordt geen programmabrochure gedrukt. Wie tijdens de Week te weten wil komen wat er op de agenda staat in zijn of haar buurt, kan makkelijk zoeken in de online agenda.

Om een activiteit in te voeren, surf je naar www.uitdatabank.be. Een account aanmaken is noodzakelijk om te kunnen invoeren.

Voer je activiteit in, wees zo volledig mogelijk. Vergeet NIET om het trefwoord Week van de Amateurkunsten toe te voegen. Alleen zo ben je zeker dat de invoer in de UITdatabank rechtstreeks gelinkt wordt aan de online WAK kalender op www.wak.be.  

Probeer je activiteit in te voeren tegen 3 april 2018 ten laatste. Geen zorg indien niet alles rond is tegen 3 april. Je kan je activiteit ten allen tijde aanpassen, aanvullen of wijzigen.

Meer tips voor registratie en deelname? kijk dan gauw even in de toolbox

#WAK2018

Tag al je foto’s op Facebook, Instagram, Twitter met #WAK2018 en wie weet reposten, regrammen of retweeten wij jouw toffe beelden op een van onze kanalen. Sharing is caring!

centrum voor beeldexpressie creatief schrijven danspunt koor en stem kunstwerkt muziekmozaiek opendoek poppunt vlamo