Verslag van de KUNST BUITEN! - sessies

Wie een activiteit wil organiseren tijdens de Week van de Amateurkunsten 2018 kon in oktober voor inspiratie en ontmoeting terecht op één van de KUNST BUITEN!-sessies in Lier, Hasselt of Roeselare. Drie keer eenzelfde formule, maar toch telkens verschillend, want elk lokaal verhaal is anders. Dit jaar ook geen inspiratiedag rond het thema pur sang: het werd meer dan dat met straffe lokale praktijkvoorbeelden èn beleidskeuzes, ontmoetingen met vakspecialisten uit de negen namateurkunstenorganisaties voor inspiratie over specifieke kunstdisciplines en kant-en-klare formats, een "start-to-WAK" rubriek, de kans op een quick scan van het lokale beleid, en een stevige kieteling voor lokale beleidsmakers om kunst in de vrije tijd hoog op de agenda te houden tijdens de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Want KUNST BUITEN!? Jamais!

 

  • Bekijk hier het verslag van de sessies 

  • De Week van de Amateurkunsten maak je niet alleen. In onze toolbox vind je 101 tips om aan de slag te gaan, om partners en kunstenaars te vinden en om iets fantastisch uit te werken.

  • Deelnemen? Het is belangrijk om je activiteit toe te voegen aan onze online kalender, deze staat in verbinding met de Uitdatabank. Alle deelnameinfo vind je in onze toolbox.

  • Persoonlijke feedback? Dit jaar kan je opnieuw een WAK(k)uurtje aanvragen: gratis feedback en tips bij je activiteit onder begeleiding van een WAK-medewerker. Contacteer ons via info@wak.be


inspiratiedag
centrum voor beeldexpressie creatief schrijven danspunt koor en stem kunstwerkt muziekmozaiek opendoek poppunt vlamo de academies